Bitvavo creditcard, komt hij eraan?

Bitvavo creditcard, komt hij eraan?

Crypto is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is dan ook niet vreemd dat mensen hun crypto ook willen gebruiken om mee te betalen. Er is daarom veel vraag naar de Bitvavo creditcard, maar helaas is die er nog niet.

De crypto creditcard

De crypto creditcard is een zoals de naam al doet vermoeden een creditcard die je kunt gebruiken om te betalen met crypto. Je hoeft dan niet meer je crypto te verkopen voor gewone valuta, je kunt direct vanuit je crypto wallet betalen. 

Het zou ideaal zijn als er een Bitvavo creditcard is, maar dat is nu nog niet het geval. Het is ook niet bekend of die er binnenkort gaat komen, maar we kijken er met smart naar uit.

De crypto creditcard opties van dit moment

Aangezien er nog geen Bitvavo creditcard is moeten we uitwijken naar andere cryptobrokers. Zowel Coinbase als Crypto.com bieden momenteel een dergelijke creditcard aan.

Crypto.com creditcard

Crypto.com is een cryptobroker die wereldwijd miljoenen klanten heeft. Dat is onder andere te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van de website, maar ook aan de extra functies. Het feit dat deze cryptobroker een crypto creditcard aanbiedt, maakt het extra interessant. 

De voordelen van Crypto.com:

  • Aantrekkelijke handelsprijzen
  • Vele functies 
  • Meer dan 350 cryptovaluta
  • Ook NFT’s beschikbaar

Coinbase creditcard

Coinbase is een veelgebruikt platform vanwege de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Het is een zeer goede optie voor cryptohandelaren die nog een beetje hulp nodig hebben en een crypto creditcard willen.

De voordelen van Coinbase:

  • Meer dan 240 crypto valuta
  • Lage handelskosten
  • Tutorials
  • Optie voor staking
Foto van Maya
Maya

Ik ben Maya, een gedreven schrijver met een passie voor cryptoreviews, navigeer ik door de complexe wereld van financiën met een scherp oog voor detail. Mijn reis begon met een fascinatie voor blockchain-technologie, die al snel uitgroeide tot een diepgaande verkenning van cryptocurrencies en financiële markten. Met pen als mijn zwaard en woorden als mijn schild, deel ik mijn inzichten en analyses in mijn reviews. Door mijn lezers te voorzien van heldere, begrijpelijke informatie, streef ik ernaar om bij te dragen aan een beter begrip van deze boeiende, soms grillige, financiële landschappen.